Promocija knjige “Gledaj kako rastem”

Knjiga Gledaj kako rastem, autora Ljubomira Stankića nastala je kao rezultat desetogodišnjeg iskustva u radu koji se od 1999. sprovodi u Klubu korektivne gimnastike „Korak„. Klub „Korak“ je nastao iz potrebe da se subotičkoj deci i omladini ponudi program prvenstveno prevencije, a potom i korekcije deformiteta kičmenog stuba, grudnog koša i donjih ekstremiteta. Danas, posle 10 godina rada i postojanja može se pohvaliti sa preko 600 polaznika, preko 1700 merenja statusa kičmenog stuba, oko 1500  individualnih programa vežbi koje su i zaštićene u Saveznom zavodu za intelektualnu svojinu, kao i naziv i logo Kluba, preko 50 000 nacrtanih vežbi, uspešnošću od 100% u pogledu korektivnog rada. Klub „Korak“ ima i školu za roditelje, trenere, akreditovan program stručnog usavršavanja, kampove korektivne gimnastike, domaćeg i međunarodnog karaktera….

 

Naslovna stranica knjige Autor knjige Ljubomir Stankic

 

„Gledaj kako rastem“ sa svojih 955 fotografija u boji, na 194 strane pruža jasnu informaciju roditeljima, pedagozima, nastavnicima fizičkog vaspitanja, lekarima i onima koji se bave decom da na vreme prepoznaju deformitet kod svog, ili deteta sa kojim rade u trenažnom, ili vaspitnom procesu, da na vreme reaguju i spreče da se deformitet pretvori u bol. Knjiga ima za cilj da upozori, razjasni i pomogne  svima koji su vezani za decu, i emotivno i profesionalno, da generacije mladih ljudi odrastaju u zdravu i pravu generaciju koja ce biti stub oslonca svim izazovima.

Milan Stankic u razgovoru sa prijateljom Milanom Brkinim

Promocija koju je autor upriličio u petak, 13.11. t.g. bila je prilika da sa prijateljima, dragim ljudima, poslovnim saradnicima i timom stručnjaka kojima je okružen u svakodnevnom radu, podeli radost stvaranja i obznani sve rezultate do kojih je došao.

Detalj sa promocije

Može se reći da je Trofejna sala Sportskog saveza zaista bila mala za sve zainteresovane koji su došli iz Subotice, Novog Sada, Kikinde, čak iz okolnih zemalja u regionu, da prisustvuju ovom sportsko-zdravstveno-književnom stvaralaštvu.

Logo „Korak” kao modna inspiracija za torbu

Logo „Korak” kao inspiracija za ukusan kolačić

Mile Tasić je bio voditelj i domaćin programa, a, osim autora, o knjizi su govorili i doc. dr Branka Protić-Gava, profesor sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Novog Sada, Jasmina Knežević, psiholog iz Subotice, dr Josip Lepeš, profesor sa Učiteljskog fakulteta na mađarskom nastavnom jeziku iz Subotice.

Mile Tasić, Josip Lepeš, Branka Protić-Gava, Jasmina Knežević i Ljubomir Stankić

Uz čestitke autoru na knjizi i nadu da će se ona naći u rukama mnogih onih koji brinu o zdravlju dece, domaćin programa  se zahvalio mnogobrojnim gostima i pozvao ih na koktel.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s